Izland és a Feröer-szigetek -  Island - Färöer...

Izland és a Feröer-szigetek - Island - Färöer MARCO POLO térkép

2407
Beszerzési idő 5-28 nap
5 450,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

Marco Polo Izland térkép: az ideális térkép az utazásához

Engedje, hogy a Marco Polo Izland útitérkép körbevezesse Önt ebben a csodálatos országban. Fedezze fel a forró források, vulkánok, lávamezők és gejzírek drámai tájait ezzel a rendkívül tartós, részletes, Izlandot bemutató túratérképpel. Könnyen összecsukható, és mindig készenlétben áll, hogy segítsen, ha elakadna.

Tökéletes túratérkép - az 1 : 650 000* méretarány ideális segítség a régió autóval vagy lakóautóval történő bejárásához.

Könnyen használható - az erős színekkel és világos szöveggel ellátott, szuper tiszta térkép segíti Önt abban, hogy úgy navigáljon az országban, mint egy helybéli.

Új ZOOM-rendszer - a főtérképen jelölt összes nagyvárosi területet kereszthivatkozással látja el a városra ráközelítő külön tranzittérképekre. Zoomoljon még tovább az indexfüzetben található részletes várostérképekkel. Ha tehát úgy dönt, hogy az országutakon kanyarog, autópályán szeli át az országot, vagy Reykjavik utcáin navigál, ez a praktikus, kihajtható térkép minden szükséges információt tartalmaz.

2 várostérképet tartalmaz - 2 kulcsfontosságú város részletes utcatérképét is tartalmazza.

Izland legfontosabb látnivalói - a főbb látnivalókat és a legfontosabb érdekességeket számozott csillagok jelölik a térképen, és ezek rövid leírással szerepelnek az indexfüzetben, hogy segítsenek kiválasztani a legjobb helyeket, amelyeket útközben érdemes megnézni.

Kiterjedt tárgymutató - az alapos tárgymutató teljes mértékben kereszthivatkozásokkal van ellátva a térképre, hogy segítsen gyorsan megtalálni az úti célt.

A nagy kirándulások és a kis kitérők esetében is bízzon a Marco Polo világos térképében és alapos tárgymutatójában, hogy elkalauzolja Önt Izlandon.

*(1: 650 000 / 1cm=6,5km / 1inch=10,3 mérföld)

 

A MARCO POLO országtérképei megvalósítják a könnyen olvasható térképészetet, amely folyamatosan szép útvonalakat és helyszíneket tartalmaz. A csillagok, valamint a sárga vagy zöld jelölések alátámasztják, hogy valóban semmit ne hagyjanak ki az úton. A térképeken a legfontosabb agglomerációs térképek és várostérképek, valamint a gyakorlati zoom rendszer is biztosítják a legjobb tájékozódást a városokban. "" A MARCO POLO országtérképeivel Ön biztonságosan tájékozódhat külföldön, mint a hazájában! A mérlegek és a térképtartalom optimálisan igazodnak az adott országhoz. "Fő térkép 1: 650 000 többnyelvű legendával (IS, D, GB, F, I, E, CZ, PL) / vázlatos térkép a távoli asztal / lapkártya megjelenítéséhez Faroe-szigetek / 3 tranzitkártya: - Reykjavík - Þingvellir - Mývatn / Index: Marco Polo Fénypontok / 1 Város térképe: - Reykjavík / Fontos közlekedési információk Izland / Feröer-szigetek Utazási információk / helyregiszter régiókkal, irányítószámokkal és keresési mezővel kapcsolatos információk / adminisztratív térkép "Festői útvonalakkal és látnivalókkal, hozzáférési térképekkel, nemzeti nyelvű betűkkel, többnyelvű legenda , Vázlatos térkép a kibontakozáshoz, forgalmi információk, utazási információk, UNESCO Világörökség oldalai, távolsági táblázat, helyregiszter, zoom rendszer "

Kiadás Éve
2019
Méretarány (elsodleges)
1:650 000
Nyelv
angol
izlandi
EAN
9783829738323
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem