Helsinki barangoló Berlitz útikönyv - LINGEA

Helsinki barangoló Berlitz útikönyv - LINGEA

2314
3 890,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Ismerjük meg a tenger városát, Helsinkit. Ha valami szokatlanra vágyunk – lenyűgöző építészeti és tervezési megoldásokra, különös képtárakra és múzeumokra, a kelet és a nyugat pikáns keveredésére –, akkor ez a hely nekünk való. Az ismert útikönyvsorozat legfrisseb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Helsinkiben! A „Balti-tenger lányaként” emlegetett Helsinki tengeri város. A Royal Line hajótúrái elkalauzolnak a szigetvilágba, ahonnan lenyűgöző kilátás nyílik a Suomenlinna-erődítményre. Sétáljunk el a Mannerheim út elején található parkig. Ez Helsinki leghosszabb utcája: bal oldalán olyan tekintélyes intézmények sorakoznak, mint a Parlament épülete és a Nemzeti Múzeum, jobb oldalán pedig a modern Kiasma Múzeum és a Musikkitalo található. Álljunk meg a Finlandia Palotánál, és csodáljuk meg az egyik legnagyszerűbb finn építész, Alvar Aalto munkáját, mielőtt tennénk egy kellemes sétát a Hesperia parkon át az Olimpiai Stadionig. Szálljunk fel a 8-as villamosra a Helsinki utcán, és készüljünk fel egy ízig-vérig finn élményre! Az 1928-ban épült Kotiharjun olyan rusztikus, fatüzelésű szauna, ahol helyiekkel ismerkedhetünk. Iktassunk be sok szünetet és hideg vizet. Látogassunk el az Anna utcában található otthonos, fából épült Lappi Ravintolába, ahol a rénszarvasból, vadgombából készült ételekkel és törpemálnalekvárral felszolgált lapp sajttal ízelítőt kaphatunk a vad északból. Útikönyvünk mindamellett, hogy hasznos utazási tanácsokkal lát el, nélkülözhetetlen szállás- és étkezési javaslatokkal, továbbá hasznos programajánlóval is szolgál mindazok számára, akik szeretnek vásárolni, szórakozni, sportolni.

 
Kiadás Éve
2018
Nyelv
magyar
EAN
9786155663765
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem