Horvátország barangoló Berlitz útikönyv - LINGEA

Horvátország barangoló Berlitz útikönyv - LINGEA

2193
Beszerzési idő 5-28 nap
3 590,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!
Ismerjük meg a természeti kincsekben gazdag Horvátországot. A kristálytiszta víz, az öblök és a barlangok a turistákat és a helyieket egyaránt vonzzák. A tengerpart mellett hatalmas hegyvonulatok is húzódnak, ahol kirándulhatunk, hegyet mászhatunk, illetve extrém sportokat űzhetünk. Az ismert útikönyvsorozat legfrisseb kiadása, aktuális információkkal. Barangoljon velünk Horvátországban. Az ország lenyűgöző természeti látványossága az Adriai-tenger partvidéke, amely mintegy 1246 szigetet és korallzátonyt foglal magába. Horvátország belső részein is számtalan látványosságot találunk, köztük a fővárossal, Zágrábbal, hegyvidékkel, kastélyokkal, gyógyfürdőkkel és a lenyűgöző Plitvicei-tavak Nemzeti Parkkal. A nyolc nemzeti park mellett az ország városai és falvai is számtalan látnivalót kínálnak. Látogassunk el Pólába, és barangoljuk be a lélegzetelállító római amfiteátrumot. Álljunk meg a festői Primoštennél, és nézzük meg a luxusjachtokat. Hajózzunk el Korčula városába, és töltsük a napot Horvátország egyik középkori településén. Fedezzük fel „az Adria gyöngyszemét”, Dubrovnikot. Végigsétálni Dubrovnikon a neves nyári fesztivál idején, illetve a bástyafalakról gyönyörködni az Adriai-tenger kékjébe olvadó nap látványában felejthetetlen élményt nyújt. Útikönyvünk mindamellett, hogy hasznos utazási tanácsokkal látja el, nélkülözhetetlen szállás- és étkezési javaslatokkal és hasznos programajánlóval is szolgál mindazok számára, akik szeretnek vásárolni, szórakozni, sportolni.

 
Kiadás Éve
2018
Nyelv
magyar
EAN
9786155663666
No reviews

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem