Berlin AutofahrerAtlas  - Berlin atlasz - ADAC

Berlin AutofahrerAtlas - Berlin atlasz - ADAC

ADAC
2166
8 900,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

Praktikus, célszerű és naprakész - ez a piros ADAC Motorist Atlas Berlin! Akár autóval, akár gyalog, ezzel a különleges ADAC városatlannal gyorsan, biztonságosan és könnyen megtalálja úti célját. Míg az 1:125 000 méretarányú Citypilot® a szükséges áttekintést biztosítja, az 1:14 000 méretarányú, grafikailag jól strukturált várostérképek a városi úthálózat részletes ábrázolását mutatják; további, nagyméretű városközponti térképek segítik a tájékozódást Berlin metropolisz különböző városközpontjaiban. A fő térképrész olyan, mint egy nyomtatott navigációs rendszer, hiszen a taxisorok és közlekedési lámpák ábrázolása mellett minden fontos közlekedési korlátozásról, például súly- és magasságkorlátozásról, áthajtási és kanyarodási tilalomról, a 30-as zóna forgalomcsillapított utcáiról, zsákutcákról és, és, és, és .... . A fontos épületeket és látnivalókat kis ábrák (vignetták) formájában mutatjuk be, hogy a helyszínen gyorsan felismerhesse őket. A városi információkat a kiterjedt, irányítószámokkal ellátott utcanévjegyzék és az olyan informatív speciális térképek egészítik ki, mint a metró és az elővárosi vonatok útvonalhálózati térképei, a repülőtér- és vásártérképek, a kerületek és az irányítószám-övezetek áttekintése, valamint az államfőváros környékének 1:200 000 méretarányú kirándulási térképe.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

 
Kiadás Éve
2022
Méretarány (elsodleges)
1 : 14 000
Nyelv
német
EAN
9783826422706
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem