Málta útikönyv (Panoráma)

Málta útikönyv (Panoráma)

MEDICINA
2155
Készleten
3 100 Ft
1-3 munka nap

Aki a tengert szereti, Máltát is szeretni fogja... Aki szereti a történelem előtti emlékeket, a múltról mesélő köveket, az Máltát is szeretni fogja... Aki a „kővé merevedett, zene" az építészet szerelmese, az Máltát is szeretni fogja... Aki szereti az utcán zajló délies, forró temperamentumot, a szép nőket és a nyüzsgést, az Máltát is szeretni fogja... Aki a gyomrát szereti, nem veti meg a jó halakat és a hozzá illő nagyszerű borokat, az Máltát is szeretni fogja... Aki szereti a fiestát, a látványos karneválokat, örömünnepeket, körmeneteket és fesztiválokat, az Máltát is szeretni fogja... Aki szeret előre felkészülni az utazásra, s a helyszínen is tudni akarja, hogy mit lát, az az első magyar szerző által írt Málta-útikönyvet is szeretni fogja... (Moldoványi Ákos)

Aki a tengert szereti, Máltát is szeretni fogja... Aki szereti a történelem előtti emlékeket, a múltról mesélő köveket, az Máltát is szeretni fogja... Aki a „kővé merevedett, zene" az építészet szerelmese, az Máltát is szeretni fogja... Aki szereti az utcán zajló délies, forró temperamentumot, a szép nőket és a nyüzsgést, az Máltát is szeretni fogja... Aki a gyomrát szereti, nem veti meg a jó halakat és a hozzá illő nagyszerű borokat, az Máltát is szeretni fogja... Aki szereti a fiestát, a látványos karneválokat, örömünnepeket, körmeneteket és fesztiválokat, az Máltát is szeretni fogja... Aki szeret előre felkészülni az utazásra, s a helyszínen is tudni akarja, hogy mit lát, az az első magyar szerző által írt Málta-útikönyvet is szeretni fogja... (Moldoványi Ákos)

A Panoráma útikönyvek 1957 óta jelennek meg. Sorozatainkban egyes országokat, magyar és külföldi régiókat, városokat mutatunk be, az adott területre vonatkozó legfontosabb, aktuális információkkal, teljességre törekvő részletességgel. Köteteinket az útvonalakhoz igazodó térképek, alaprajzok és színes fényképek gazdagítják. "Idegenvezetőink" magyar szerzők, akik a magyar utazók sajátos igényeinek megfelelően ajánlják figyelmükbe a látnivalókat, külföldi útikönyvek esetében külön kiemelve a magyar vonatkozású nevezetességeket.

Kiadás Éve
2004
Nyelv
magyar
EAN
9789632438863
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem