Athén - Attika és a környező szigetek...

Athén - Attika és a környező szigetek - Panoráma útikönyvek

MEDICINA
2126
Előjegyezhető
3 600 Ft

Hiánycikk - csak előjegyzés! Kérjük a Tisztelt Megrendelőnket, hogy erre az e-mail címre küldje el előjegyzését - bolt@mapking.hu -, és írja be, hogy legkésőbb, mely időpontig tart igény a termékre!

A könyv vallatóra fogja Athént, a három és fél milliós, sok ezer éves metropoliszt, az élettel teli, mozgalmas várost, feltárja nagyszerű múltját és dolgos hétköznapjait.
Megelevenedik a múlt, vallani kezdenek a látszólag élettelen, néma tárgyak, megismerhetjük a halhatatlanná lett műalkotások létrehozóit, a várak, a templomok építőit, az épületek hajdan volt lakóit.
Felvonulnak a görög történelem nagy alakjai, s bepillantunk szenvedélyek és érdekek vezérelte életükbe.
Megismerjük a mélykék eget, türkizkék tenger végtelenét, a fürdésre csábító, lágyan fodrozódó hullámokat, az aranysárga fövenyes partokat, a hívogató és barátságos kis éttermeket.
A könyv egyedülállóan gazdag illusztrációinak köszönhetően több mint egyszerű útikalauz; egyfajta emlékkönyv: lapjairól akár évek múltán is felidézhetjük az úti élményeket.

Kiadás Éve
2004
Nyelv
magyar
EAN
9789632439068
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem