• Új
ationalparkregion Sächsische Schweiz...
ationalparkregion Sächsische Schweiz...
ationalparkregion Sächsische Schweiz...

ationalparkregion Sächsische Schweiz - Szász-Svájc NP turistatérkép

18984
Készleten
4 950 Ft
1-3 munka nap

Az 1:25 000 méretarányú túratérkép kiválóan alkalmas kirándulásokhoz, túrákhoz és hegymászó túrákhoz a Szász-Svájci Nemzeti Park régiójában. Drezda művészeti és kulturális városának kapuin kívül húzódik, és Németország egyik leglenyűgözőbb tájképi látványossága.

Az Elbei Homokkő-hegység sűrű túraútvonal-hálózata nemcsak a számos regionális túraútvonalat foglalja magában, hanem az Elbei Homokkő-hegység festői tanösvényét, az Elbei Homokkő-erdei tanösvényt és öt másik kijelölt hosszútávú túraútvonalat is.

A térképen szereplő túraútvonalak a freytag & berndt pontos térképezésének és az ideális méretaránynak köszönhetően könnyen követhetők. Az olyan kihívást jelentő szakaszok, mint a hegymászás vagy a lépcsőzés, természetesen fel vannak tüntetve a térképen.

Információk a Szász-Svájci Nemzeti Park régió túratérképéről

Túrázás és hosszútávú útvonalak

Via ferrata és sziklamászás

Vonzó kirándulóhelyek

Elba kerékpárút

Letölthető GPX pályák

1:25.000 méretarány

Vízálló és szakadásmentes

70 x 82 cm, mindkét oldalra nyomtatva

A Szász-Svájcban olyan színes a kínálat, hogy a számos túra-, kerékpáros és hegymászó útvonalon kívül is bőven van mit megtapasztalni. Bad Schandau vagy Sebnitz vonzó wellness-oázisai, a régi kastélyok, mint a Königstein erőd vagy a Hohnstein kastély, a Dorf Wehlenben található, szeretettel kialakított "Kis szász Svájc" miniatűr park vagy a Rathen fürdőváros vasúti világa minden korosztály számára vonzó.

Vízálló és szakadásmentes

Annak érdekében, hogy a túratérkép esős napokon is használható legyen a tájékozódáshoz, speciális vízálló és ellenálló papírra nyomtatták.

Erőforrás-kímélő módon gyártva

A térkép 80 %-ban őrölt mészkőből áll. A gyártási folyamat sokkal erőforrás-barátabb, mint a hagyományos papír esetében, mivel a víz-, fa- és energiafogyasztás jelentősen alacsonyabb.

Kiadás Éve
2021
Méretarány (elsodleges)
1 : 25 000
Nyelv
német
EAN
9783707918984
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem