Europas Tourenhighlights - Európa legszebb...
Europas Tourenhighlights - Európa legszebb...
Europas Tourenhighlights - Európa legszebb látnivalói motoros könyv - Biker Betten
Europas Tourenhighlights - Európa legszebb látnivalói motoros könyv - Biker Betten

Europas Tourenhighlights - Európa legszebb látnivalói motoros könyv - Biker Betten

BIKER-BETTEN
90265
12 350,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A 40 legjobb motoros túra az Északi-fok és a Földközi-tenger között

Európa egy fantasztikus kontinens. Ez különösen akkor érezhető, amikor motorral fedezzük fel a különböző országokat. Kivétel nélkül minden irányban megtalálja, amit keres, ha változatos úti célokat keres, és nemcsak a legváltozatosabb tájakat, hanem izgalmas kultúrákat és vendégszerető embereket is szeretne megismerni a kiterjedt felfedezőutakon.

Északon Skandinávia kihívásokkal teli és drámai tájai várnak, nyugaton Nagy-Britannia és Írország érdekes szigetei, valamint olyan szárazföldi úti célok, mint a bájos Ardennek vagy a franciaországi Grande Nation.

Éppen szemben, Németország másik oldalán, a volt keleti blokk államai felé vesszük az irányt. Nemcsak a szomszédos Lengyelország, hanem Csehország, sőt Magyarország is, amely az unalmas Pusztánál sokkal többet tud nyújtani, remek útvonalakkal és sok-sok élménnyel csábít.

Aztán délre - az Alpok grandiózus tájai sokak számára már ismerősek lehetnek. De mi a helyzet a Földközi-tenger csodálatos tengerparti útjaival vagy akár a Pireneusok csúcsaival? Spanyolország déli részén, Andalúziában is bájos téli menedéket kínál.

Az Európa turisztikai csúcspontjai című kiadványban leírt túrák színes és változatos keverékei Európa nevezetességeinek. Nagyon ajánlott követni őket!

40 kidolgozott és részletesen leírt motoros túra, amelyeket rövid vagy hosszabb utazásokhoz követhet:

sok bennfentes tipp a szerzőtől

Részletes térképek jelzett útvonalakkal

Gyakorlati tippek az útvonal hosszáról, szakaszairól, jellemzőiről és a legnépszerűbb látnivalókról - nem csak a motorosok számára.

szállodák, amelyek várják a motoros vendégeket

GPS adatok letöltéséhez (hamarosan)

 

A következő országokon keresztül vezető útvonalak szerepelnek az Európa túraútvonalai között:

Norvégia ✓ Finnország ✓ Svédország ✓ Norvégia ✓ Írország ✓ Skócia ✓ Olaszország ✓ Görögország ✓ Franciaország ✓ Spanyolország ✓ Horvátország ✓ Szlovénia ✓ Csehország ✓ Magyarország ✓ Ausztria ✓ Svájc ✓

 

 
Kiadás Éve
2022
Megjelenési forma / Kötészet
256 oldal
Nyelv
német
EAN
9783965990265
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem