London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH
London térkép - BORCH

London térkép - BORCH

BORCH
93072
Beszerzési idő 5-28 nap
4 450,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

London 19. kiadású, puha laminált, összehajtogatott térképünkön a következők láthatók: London 1:15 000, Kew Gardens & Richmond 1:35 000, Központi látnivalók 1:11 000, Nagy-London 1:375 000, Repülőterek Heathrow, Gatwick, Stansted, Tömegközlekedés London, Nagy-Britannia közigazgatási terület. A Borch térképek könnyen összehajthatóak, tartósak és vízlepergetőek, letörölhető felülettel. A Borch térképek mutatják a szállodákat, múzeumokat, műemlékeket, piacokat, tömegközlekedést, a legfontosabb látnivalókat és nevezetességeket, hasznos statisztikákat, a hőmérséklet, súlyok és méretek átváltási táblázatait, a hőmérsékletet, a napsütéses órákat, a csapadékot és a páratartalmat mutató éghajlati táblázatokat, áttekintő térképeket, időzónákat és még sok más...

 

London - minden értelemben - globális. Európa egyik legnagyobb és legnépesebb városa, a világkereskedelem, a közlekedés, a turizmus, a pénzügyek, a divat és a kultúra központja. London sokszínűségében egyedülálló, számtalan kultúra olvasztótégelye. Lakói udvariasak és barátságosak, hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt a világ fővárosát öröm meglátogatni. Londont öt nemzetközi repülőtér szolgálja ki, Európa egyik legrégebbi földalatti tömegközlekedési rendszerével és - ismét meg kell említenünk - a világ legbarátságosabb taxisofőrjeivel rendelkezik. A Londonban és környékén található látnivalók hatalmas listáján számos világörökségi helyszín szerepel, köztük a Tower of London, a Westminster-palota, a Westminster-apátság, Greenwich, a Kew-i Királyi Botanikus Kertek. London emellett számtalan múzeumot, galériát és műemléket, parkokat, kerteket, még több botanikus kertet, lenyűgöző építészetet, trendi és hagyományos világszínvonalú vásárlási lehetőségeket, valamint a legjobb éttermek és éjszakai élet egyikét kínálja.

 
Kiadás Éve
2019
Nyelv
angol
EAN
9783866093072
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem