Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép
Bieszczady turistatérkép

Bieszczady turistatérkép

COMPASS PL
42433
Beszerzési idő 5-28 nap
4 000,00 Ft
ÁFA-val Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk! A beszerzés bizonyos esetekben nem lehetséges, vagy csak újabb kiadást, vagy helyettesítő terméket tudunk javasolni!

A Bieszczady a legnépszerűbb térkép a kínálatunkban - a zászlóshajónk, amit a sok kiadás is bizonyít. A térkép kétoldalas, 1:50'000 méretarányú.

A Bieszczady-térkép északon Lesko és Ustrzyki Dolne, nyugaton Komańcza, keleten az ukrán határ. Délen az új kiadás a szlovák oldalon a Połoniny Nemzeti Park egy részével bővült.

A térkép tartalmazza: Bieszczadzki Nemzeti Park, Solina és Myczkowieckie tavak, Sanocko-Turczańskie-hegység, hegyláb töredéke (Bukowskie és Leskie).

A nagy Bieszczady-hurok teljes hosszát lefedi, amely mentén népszerű turisztikai célpontok találhatók, mint például: Lesko, Hoczew, Baligród, Cisna, Wetlina, Ustrzyki Górne, (Wołosate, Muczne elágazásokkal), Stuposiany, Lutowiska, Czarna, Ustrzyki Dolne, Olszanica és egy csatlakozó, amely egy kis Bieszczady-hurkot alkot a következő célpontokkal: Polańczyk, Solina, Myczków, Wołkowyja, Bukowiec, Polana, Uherce Mineralne, Orelec. A főbb városok listáját nyugaton a következő települések egészítik ki: Komańcza, Rzepedź, Bukowsko.

Tehát ez magában foglalja az egész Bieszczady a turizmus szempontjából (mert mint tudjuk, ezek a földrajzi felosztás szerint - a Solina-tótól délre fekszenek). 

A Bieszczady, a Lengyel Kárpátok legdélebbi, délkeleti töredéke rendkívül népszerű a turisták körében. A sok elhagyatott és még lakatlan hely egyedi tájképe, a Lengyelországban egyedülálló magas fennsíkok hatalmas panorámával, a környező hegyek festői lejtőibe fjordként vágódó tavak, kristálytiszta folyók és hegyi patakok, az Otryt lábánál festőien kanyargó San folyó, fatemplomok és ortodox templomok - mindez hazánk e bájos szegletének szerelmeseinek széles körét vonzza. Többféleképpen is felfedezheti őket, gyalog, kerékpárral, lóháton vagy akár autóval is.

A Bieszczady-hegység új térképe frissített úthálózatot és turistautakat, a templomok és ortodox templomok pontos besorolását, kiválasztott szálláshelyeket és vendéglátóhelyeket, valamint minden egyéb, a turisták számára hasznos információt tartalmaz. Ez a piacon elérhető legfrissebb Bieszczady térkép. A térkép szerzői az egész Bieszczady-hegység topográfiájának tökéletes szakértői - egyik útvonal sem titok számukra. Ezenkívül a turistautak rendszerét kibővítették, beleértve az átkelési időket is. A térképen árnyékolást alkalmaztunk, hogy a terep domborzatának plaszticitásának benyomását keltsük.

*** Translated with www.DeepL.com/Translator (free version) ***

 
Kiadás Éve
2021
Megjelenési forma / Kötészet
laminált
Méretarány (elsodleges)
1 : 50 000
Nyelv
lengyel
EAN
9788381842433
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem