• Új
KAPARÓS MAGYARORSZÁG LÁTVÁNYTÉRKÉP
KAPARÓS MAGYARORSZÁG LÁTVÁNYTÉRKÉP
KAPARÓS MAGYARORSZÁG LÁTVÁNYTÉRKÉP

KAPARÓS MAGYARORSZÁG LÁTVÁNYTÉRKÉP

Luckies
19657
Készleten
4 990 Ft
1-3 munka nap

A kaparós utazó térkép Magyarországról igényes ajándék utazóknak, felfedezőknek, turistáknak és Magyarország kedvelőinek egyaránt. Segít a turistáknak és az országban élőknek is megtalálni a legérdekesebb helyeket, így megtalálhatják Magyarország nevezetességeit. 

A már meglátogatott helyeket egyszerűen lekaparhatja a térképről, akárcsak egy kaparós sorsjegyen, és a nyeremény a helyek emléke lesz. Az alsó réteg színes, és a műemlékek eredeti formában és színben jelennek meg. A felszínen arany színű, matt réteg van, amely lekaparható, és amely már alig várja, hogy lekaparja! Nagyszerű kiegészítő a lakásba, egyenesen a falra, hogy mindenki megcsodálhassa.

A Magyarország kaparós térképe részletesen kidolgozott grafikával mutatja be az ország történelmi nevezetességeit, kastélyait, várait. Mutatós színvilággal készült. Belföldi utazások, kalandozások megtervezéséhez is ideális. A térképen Magyarország megyéi, megyeszékhelyei, nagyobb folyói és tavai is szerepelnek. 

A dekorációs cél mellett számos területen nyújt hasznos segítséget. A térkép sok helyen használható, méltó dísze lehet lakásoknak, irodáknak vagy akár szállodáknak, panzióknak is. A térképen 33 különleges látnivalót tüntettünk fel. Részletes, mutatós grafikáinak köszönhetően Magyarország egy mesebeli táj benyomását kelti.

mÉRETE: 84*58 CM

Kiadás Éve
2021
Nyelv
angol
EAN
5998504318354
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem