Peaks of the Balkans - a Balkán...
Peaks of the Balkans - a Balkán...
Peaks of the Balkans - a Balkán...

Peaks of the Balkans - a Balkán csúcsai - Albánia - Koszovó - Montenegro túrakalauz - ROTHER

ROTHER BERGVERLAG
44918
Beszerzési idő 5-28 nap
5 900 Ft
Előrendelhető, szállítási időről tájékoztatunk

Kaland a Balkánon! Lélegzetelállító hegyvidéki tájak és igazi vadon, eredetiség és meleg vendégszeretet tapasztalható a "Balkán csúcsai" túraútvonalon. Az azonos című Rother túrakalauz az Albánián, Koszovón és Montenegrón keresztül vezető izgalmas tíznapos körutat írja le. Számos más egynapos túrát is bemutat.

A "Peaks of the Balkans" három országot érintő körút az egyik utolsó európai kalandos útvonal. Az ösvények régi pásztorok és kereskedők ösvényeit követik a Prokletije-hegység érintetlen hegyvidéki világában, zubogó vízesések és kristálytiszta hegyi tavak mellett, talán még farkasok vagy medvék nyomát is felfedezhetjük. A régi falvakban mintha megállt volna az idő, és aki egyszer-egyszer hiányolja a közép-európai hegyi turizmus kényelmét, azt a helyiek meleg vendégszeretete bőven kárpótolja. 2011-ben azért nyitották meg a túraútvonalat, hogy az egykor háború sújtotta térségben élő embereknek jövőt adjanak, és megőrizzék a kultúrát.

Ebben a Rother túrakalauzban a szerzők, Kathrin Bosse-Steinweg és Max Bosse minden olyan információt megadnak, amely a sikeres túrázáshoz szükséges: az infrastruktúrával kapcsolatos tudnivalókat, mint például a szálláshelyek, a frissítő- és bevásárlóhelyek, valamint a közlekedési kapcsolatok, továbbá részletes útleírásokat, túratérképeket az útvonal jelölésével és informatív magassági profilokat. A GPS-nyomok letölthetők. Sok érdekes tény az országról és az emberekről egészíti ki ezt a kézzel fogható könyvet, és már az első lapozgatáskor is a fotók felébresztik bennünk a Balkánon át vezető izgalmas felfedezőút várakozását. A harmadik kiadáshoz minden információt gondosan frissítettünk.

3. Auflage 2020

200 Seiten mit 149 Farbabbildungen

27 Höhenprofile, 27 Wanderkärtchen im Maßstab 1:75.000, zwei Übersichtskarten, GPS-Tracks zum Download

Format 11,5 x 16,5 cm

kartoniert mit Polytex-Laminierung

50 túraútvonal ajánlat

Kiadás Éve
2020
Nyelv
német
EAN
9783763344918
Legyél te az első! Mondd el milyen a termék!

Hasonló termékek:

Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem