Rund um Salzburg Radregion - Slazburg környéke...
Rund um Salzburg Radregion - Slazburg környéke...
Rund um Salzburg Radregion - Slazburg környéke kerékpáratlasz
Rund um Salzburg Radregion - Slazburg környéke kerékpáratlasz

Rund um Salzburg Radregion - Slazburg környéke kerékpáratlasz

9539-3
3 990,00 Ft
ÁFA-val 1-3 munka nap

A 16 legszebb túra Salzburger Land, Berchtesgadener Land és Chiemgau területén

Salzburg városa, Wolfgang Amadeus Mozart szülőhelye sok mindent kínál: A világhírű Salzburgi Ünnepi Játékok, a csodálatos panoráma, a számos múzeum, valamint az UNESCO Világörökség részét képező óváros szűk utcái és tágas terei. Salzburg tartomány mindenekelőtt a természettel büszkélkedhet: szűk völgyek számos szurdokkal és vízeséssel, mint például a Gollinger-vízesés, de lenyűgöző hegyi panorámákkal, mint például a Steinerne Meer és a Hohe Tauern is találkozhatunk a tartományban tett túrák során. Különleges földrajzi fekvése miatt Salzburg tartomány a bajorországi Berchtesgadener Land és Traunstein járásokkal is egyesül, különösen Freilassing és Bad Reichenhall szorosan kapcsolódik Salzburghoz. Így ebben a könyvben olyan túrákat is talál, amelyek többek között a Chiemsee-tóhoz vagy a Königssee-tóhoz vezetnek.

A Salzburger Land jól kiépített kerékpárút-hálózatot kínál. Nagy és kisebb kerékpártúrákon fedezheti fel az országot. A kerékpárosok a Salzach mindkét partján kilométereken át kerékpározhatnak a Salzach-körtúrán. A Hellbrunner Allee-n keresztül a híres vízi játékokkal és a szomszédos állatkerttel rendelkező Hellbrunn-palotához juthat el. A Glemmtal kerékpárút a Saalach folyó mentén vezet Saalbach, Hinterglemm és Viehhofen érintésével. Az Alpok előhegyeinek szelíd dombvidéke a Wallersee-vel, a Mattsee-vel, a Grabensee-vel és az Obertrumer See-vel változatos túrákat kínál a Salzburgi Tóvidéken. Egyes túrákon Salzburg tágabb környékét is felfedezheti. A Tauern kerékpárút például a Salzach folyó mentén vezet Hallein, Golling vagy Zell am See felé, a Mozart kerékpárút a Salzburger Landon és Bajorországon keresztül vezet, a Salzkammergut kerékpárút pedig idilli természetes fürdőhelyeket kínál az útvonal mentén található hat tavon.

 
Kiadás Éve
2021
Megjelenési forma / Kötészet
kötött
Méretarány (elsodleges)
1 . 50 000
Nyelv
német
EAN
9783850009539
No reviews
Termék a kívánságlistádra került
Összehasonlításhoz adva

Új címünk

A TÉRKÉPKIRÁLY ÚJ címen érhető el:

1145 Budapest, Bosnyák utca 28.

(a Nagy Lajos király útja és a Bosnyák utca sarkánál, behajtás a Kövér Lajos utca felől, mert a Bosnyák utca ezen a szakaszon egyirányú).

Telefon: 06-1 221-9707
Mobil: +36-30 921-3663
E-mail: bolt@mapking.hu
Webshop: https://www.mapking.hu/

A weboldalunkon cookie-kat használunk, hogy a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. Az oldalról történő elnavigálással hozzájárulsz a használatukhoz, vagy kattints az alábbi gombra. adatvédelem