Az akciós árak CSAK a webes rendelésre érvényesek!

(0) elem a kosárban

Az Ön kosarában nincsenek termékek.

Mongólia útikönyv

5912

Beszerzési idő 5-28 nap

2 990 Ft

Gyors áttekintés

Elsősorban a különleges kalandélményekre vágyóknak, Ázsia varázsa iránt érdeklődőknek, illetve az üzleti útra indulóknak ajánljuk!


De a széles nagyközönség  figyelmébe is, mert Mongólia – egyedi „ízeivel”, kétségtelenül kívánatos és érdekes turistacélpont, noha nem a könnyű pihentető nyaralást ígéri.


Különös, egzotikus úticélpont, tele meglepetésekkel, csodálatos látnivalókkal, egy másik fajta világ felfedezésének élményével. A mongolok, ez - a mi történelmünkben egykor sajátos szerepet játszó, - büszke, bátor nép, erős, jellegzetes kultúrával, csodaszép országgal rendelkezik. Meglátogatni nem „sétagalopp”, de aki nekivág örök és csodás élményekkel lesz gazdagabb.


A szerző: Dr. OBRUSÁNSZKY BORBÁLA Mongólia kitűnő ismerője, rengeteg időt töltött ott, s az egyik leghivatottabb és avatottabb személy arra, hogy „kézen fogva” a bősz turistát, megszerettesse vele Mongóliát, az országot, történelmét és népét.


E kötet részletes, aktuális, s nélkülözhetetlen információkkal lát el.


Értékes fotóanyag és térkép illusztrációk teszik teljessé.


A kifejezetten magyar turisták számára készülő, s az ő lehetőségeiket, igényeiket figyelembe venni igyekvő, folyamatosan bővülő „Dekameron útikönyvek” sorozat  a világ minden tájára elkalauzolja olvasóit s a turistákat: Horvátországtól kezdve Olaszországon, Spanyolországon, Nagy-Britannián keresztül, Kubán át  az Egyesült Államokig, illetve Dél Amerikáig, különös tekintettel a csodálatos Perura, valamint Kenyával az élen, a festői Afrikába, illetve Mongólián át Kínáig, Ázsiába.

Vagy

További információk

Cikkszám (SKU) 5912
EAN 9789639331464
Nyelv Magyar
Kiadás éve 2005
Kiadó DEKAMERON
Szerző Dr. OBRUSÁNSZKY BORBÁLA
Mennyiség egység db

Termék címkék

Használjon szünetet a címkék elválasztásához. Használja az aposztróf jelet (') kifejezésekhez.